Afdrukken

U bent het met elkaar eens 

Wanneer u het samen eens bent over de beëindiging van het geregistreerd partnerschap en alle gevolgen daarvan en er zijn gezamenlijke minderjarige kinderen of minderjarige kinderen waarover u gezamenlijk gezag uitoefent, dan kunt u uw geregistreerd partnerschap alleen met tussenkomst van een rechter regelen.

Via Moene Vukovic Advocaten - Mediators kunt u uw geregistreerd partnerschap voor een vast bedrag laten ontbinden. Het tarief bedraagt € 1.250,00. Deze prijs is per paar inclusief BTW en € 285,-- griffierecht  (per 1 januari 2015). U dient zelf zorg te dragen voor de uittreksels (akte geregistreerd partnerschap en geboorte-aktes kinderen).  Er zijn dus geen additionele of verborgen kosten. 

 

Wanneer u het samen eens bent over de beëindiging van het geregistreerd partnerschap en de gevolgen daarvan en er zijn geen minderjarige kinderen als hiervoor omschreven, dan kunt u uw geregistreerd partnerschap zonder tussenkomst van een rechter regelen. Het tarief is dan € 965,-- (per 1 januari 2015).   

Deze prijs is per paar inclusief BTW. Er zijn dus geen additionele of verborgen kosten. 

Uitgangspunt is dus dat u het beiden helemaal eens bent over de ontbinding en de gevolgen daarvan! 

Wanneer u in aanmerking komt voor zogenaamde gefinancierde rechtsbijstand, dan kunt u vanaf (afhankelijk van de hoogte van uw eigen bijdrage) € 106,-- (samen, wanneer er geen minderjarige kinderen zijn) of € 184,-- (samen, wanneer er minderjarige kinderen zijn) uw geregistreerd partnerschap ontbinden. Meer informatie treft u aan op de pagina tarieven. Al uw afspraken worden in een convenant voor u vastgelegd.  Let op de algemene voorwaarden!

U kunt de benodigde formulieren (gelijk aan die van echtscheiding) hier vinden:

Vermeld wel expliciet dat het om ontbinding van geregistreerd partnerschap gaat!

 Samen ontbinden van geregistreerd partnerschap 

Vast tarief  1250,00 (incl. griffierecht rechtbank)
of 
 965,00 all in (geen rechtbank)!
Vast tarief is inclusief BTW, inclusief overeenkomst en per paar!
Let op : ook gefinancierde rechtsbijstand mogelijk!

Zoek binnen de website

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Moene Familierecht - Sportsingel 26 - 2492 WJ Den Haag - info@moene.nl