Alimentatieberekeningen

Via Moene Familierecht kunt u een alimentatieberekening aanvragen voor€ 349,00 all in. Klik hier voor het alimentatieformulier.

Wat ontvangt u voor dit bedrag?

U ontvangt hiervoor een alimentatieberekening die bestaat uit een inkomensopstelling van de alimentatieplichtige en een berekening van de maximale ruimte voor alimentatie.

Wanneer er kinderen zijn, wordt bepaald wat het netto gezinsinkomen tijdens huwelijk was en wordt er op basis van de Nibud-tabel “eigen aandeel in de kosten van kinderen” de behoefte aan kinderalimentatie bepaald. Daarom vragen wij ook de gegevens van de alimentatiegerechtigde.

NB. Vast tarief niet van toepassing wanneer sprake is van eigen onderneming!

Alimentatieberekening aanvragen

Berekeningen kunt u aanvragen door het invullen van alle benodigde gegevens op het hiervoor beschikbare formulier. Klik hier voor het alimentatieformulier. 

Dit formulier kunt u zenden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

U kunt uiteraard het formulier per post of per fax aan ons sturen(fax 070-327 29 52).

Op het formulier ziet u staan vermeld welke gegevens er nodig zijn om de alimentatieberekening te kunnen maken.

Na ontvangst van het ingevulde formulier wordt u per email als pdf de declaratie gestuurd.

Na betaling van de declaratie en ontvangst van de benodigde stukken (zie formulier) zal de alimentatieberekening worden gemaakt. Getracht wordt u de uitkomst van de berekening binnen 3 werkdagen per mail te sturen.

De te vervaardigen berekening zal gebaseerd zijn op de door u aangeleverde informatie (deze informatie wordt niet gecontroleerd) en op de Tremanormen.

De conclusies en adviezen hebben een indicatief karakter, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend of geen aansprakelijkheid worden aanvaard.  Bij onjuistheden c.q. fouten door Moene Familierecht zullen de berekeningen c.q. adviezen zonder aanvullende kosten voor u worden aangepast, indien deze onjuistheden/fouten door u binnen 30 dagen na vervaardiging van de berekeningen c.q. de advisering worden gemeld.

Indien een berekening zo complex / afwijkend is, dan wordt dit vooraf, voor de start van de berekeningen gemeld.

Zoek binnen de website

Copyright 2012. Joomla Templates 2.5 | Moene Familierecht - Sportsingel 26 - 2492 WJ Den Haag - info@moene.nl